Skip to main content

Over ons

Ben je dit jaar eindexamenkandidaat?

Dan is deze site speciaal voor jou ontworpen!

Het begon in 2011 met een groepje eindexamenkandidaten van het Charlemagne College in Pinkpop-gemeente Landgraaf. Zij ontdekten dat bijna alle examenstof ook online te vinden is. Dat vonden ze handig, vooral voor die vakken waar ze niet zo goed in waren. Na een dag speuren hadden zij een eigen examengids samengesteld, met vooral links naar interessante examensites en filmpjes. Die gids is gekoppeld aan deze website en wordt elk jaar geüpdatet.

Vanaf 2012 verspreiden we de eindexamengids ook landelijk, onder andere via de social media, onder zoveel mogelijk scholen. Hoe zichtbaarder en hoe meer jij die deelt, hoe makkelijker het ook voor andere leerlingen wordt om nog beter voorbereid aan het examen te beginnen. Je mag daarom alles kopiëren, twitteren, op Facebook plaatsen, etc. Het maakt ons niet uit, we willen graag dat zoveel mogelijk leerlingen ervan profiteren. We geloven als SVO|PL namelijk in het delen van kennis!

Alvast bedankt voor het helpen verspreiden en veel succes bij het examen!

Deze site en het e-boekje zijn mogelijk gemaakt door de TalentenAcademie van de Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg (SVO|PL) en is ontwikkeld in samenwerking met Techdandy.         

De TalentenAcademie SVO|PL kent als doelstelling het stimuleren van het delen van kennis, talentontwikkeling en ondernemendheid bij leerlingen, medewerkers en…
De Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg (SVO|PL)  is het bevoegd gezag van negen locaties voor voortgezet onderwijs in Parkstad Limburg.…
 

Disclaimer

De informatie op deze website wordt met zorg en zonder commerciële doeleinden samengesteld. Het voorgaande neemt niet weg dat deze informatie onvolledig kan zijn en/of onjuistheden kan bevatten.

Wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot (foto-) materiaal op deze website te achterhalen. Eenieder die meent dat zijn/haar materiaal zonder voorafgaande toestemming hier is gebruikt, verzoeken wij om zich tot ons te wenden. Alle inhoud die op andere sites is gepubliceerd wordt met bronvermelding of door middel van embedding zonder berichtgeving doorgeplaatst. Bent u de publicist en het hiermee niet eens, dan horen wij dit graag van u.

Beperkte aansprakelijkheid
De samenstellers van Eindexamendoen.nl spannen zich, mede samen met gebruikers, in om de inhoud van deze site zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op deze site aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van de samenstellers.  Voor in deze website opgenomen hyperlinks naar andere websites of diensten van derden kunnen wij nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.